The cart is empty

My Web One

Отзиви за нашата работа
Ако сте наш клиент, може да оставите ревю

Оценете нашата работа: Изработка; Поддръжка; Съотношение Качество/Цена и дайте вашият отзив за нас.

5.0/5 from 3 ratings.
Functionality
Support
Quality/Price
Reviews (3)
09.11.19
WEB site Name(APP)
Ние ви чуваме
Review
А Т Е С Т А Ц И Я
на Михаил Михов, уеб администратор
на специализирания сайт „Ние ви чуваме”

В началото на 2019 г. специализирания сайт „Ние ви чуваме” (https://www.repporter.com), ориентиран към аудиторията на хората със слухови дефицити, техни близки и широката общественост, се нуждаеше от уеб администратор за техническа поддръжка и обновяване на съществуващите данни.

Тъй като „Ние ви чуваме” ползва платформата Джумла, най-логичното място, където да потърсим квалифицирана консултация, бе сайтът Joomla!България (https://joomla.bg/). На нашите запитвания се отзова г-н Михаил Михов, администратор на сайта. След като се запозна с характера на конкретните ни въпроси и с каузата на хората без слух, той се ангажира с цялостното обновление на визията на „Ние ви чуваме”, ъпдейт на текущата версия на joomla и редица дейности, свързани както с консултация, така и с техническа помощ при опериране с новия шаблон, привеждането му в работен режим и др.

В резултат на ползотворното ни сътрудничество, което продължава и до днес, с настоящата атестация бих искала да оценя работата на г-н Михаил Михов и екипа на My Web One с repporter.com.

Функционалност: Сайтът, обновен визуално с избран от нас шаблон по предложения на г-н Михов, вече изглежда не само съвременно, динамично и професионално, но и е лесен за навигация и администрация както от мен като създател на сайта и автор на публикациите, така също е прегледен и лесен за ориентиране за читателската аудитория със слухови дефицити. Бутонът за англоезичен превод е новост, която позволява да качваме професионално преведени статии на материалите ни, за да са достъпни и за англоезична аудитория. Обновена е също така и галерията на сайта, където по предложение на г-н Михов снимките от нашите събития вече могат да се свалят, а самият той е поел ангажимента за навременното им качване и качество в платформата. Като изхождам от всички предимства на нововъведенията, в сравнение с предишното състояние на сайта, функционалността му днес е великолепна! Оценка: 5/5

Поддръжка: „Ние ви чуваме” вече има надеждна защита, благодарение на новия си администратор. Установено бе, че в последните няколко години сайтът ни е бил с неподсигурена защита и много занижена поддръжка. Благодарение на г-н Михов това бе коригирано навреме. Прекрасна работа по обновление на версиите на joomla, добрата визия на сайта, на мобилната му версия, на цялостната техническа поддръжка. Днес специализирания ни сайт е поддържан на високо ниво, а ние получаваме навременни съвети и консултация от г-н Михов за неговата ефективност и работа с редакторските програми, медията и англоезичните преводи. Оценка за поддръжка: 5/5

Съотношение качество/цена: От момента, в който се запозна с каузата ни, до настоящия момент, г-н Михов отдава безвъзмездно от времето и вниманието си, за да администрира „Ние ви чуваме” – с висок професионализъм, всякога навреме и когато е необходимо. Работата по шаблона на сайта ни отне близо 3 месеца на непрекъснато дистанционно сътрудничество, за да бъдат обновени не само техническите функции при опериране със сайта, но и съдържанието му. „Ние ви чуваме” съществува от 10 години, стартирайки като блог за лично споделяне, за да се превърне днес в безпрецедентен за България сайт, ориентиран към тематиката на слуховите дефицити. За цялото съществуване на сайта той е бил поддържан с лични средства и с безвъзмездната подкрепа на хората, съставляващи екипа на „Ние ви чуваме”. Това са хора от различни градове, със свои професии, отдадени на каузата на хората без слух. Поради тази причина за мен бе удоволствие да поканя г-н Михаил Михов да стане част от малкия ни доброволчески колектив, с който заедно правим тази медия мястото, където да се случва срещата между чуващия и тихия свят. Изключително се радвам, че професионалист от такъв калибър е сред нас! С най-голяма благодарност - Оценка: 5/59 ноември 2019 г. Христина Чопарова
София /създател на „Ние ви чуваме”/
Functionality
Support
Quality/Price
Show more
29.09.19
WEB site Name(APP)
Fold Your Mind
Review
Working with Mihail was great! His experience in creating web sites and on-line shops is definitely a bonus, when you don't know where to begin.
He adapts to the needs of his customers. In my case he created not only the design that I wanted, but he offered great solutions for better customer experience.
Mihail also gives you advices on how to connect your shop to your social media profiles for even better marketing and sales performance.
Following the trends, I'm sure that my web site can easily transform to respond my on-line business needs.

Marchela Apostolova
Head designer at Fold Your Mind
Functionality
Support
Quality/Price
Show more
03.03.19
WEB site Name(APP)
luxzona
Review
От две години работим с Михайл Михов и myweb1.

Впечатлението ни от работата му е повече от чудесно. Направи и двата ни сайта luxzona.com и luxzona.eu с желаната от нас визия, като в процеса на работа предложи много идеи и иновации.

Откликва на всеки възникнал проблем без значение в коя част на денонощието го търсим. Следи за всичко ново, което излиза, за да подобрим работата си.
За нас той е много отговорен професионалист и е неразделна част от екипа ни.
Functionality
Support
Quality/Price
Show more

Log In or Sign Up

Forgot your password? / Forgot your username?