The cart is empty

Плащане през БОРИКА за HikaShop с виртуален ПОС терминал

Плащане през БОРИКА за HikaShop с виртуален ПОС терминал

Започнах работа по платежния плъгин за HikaShop за плащане с кредитни и дебитни карти с виртуален ПОС терминал през БОРИКА.

Методът ще бъде подходящ за разплащания свързани с продажбата на стоки /* виртуални и реални */ и услуги.

За целта се наложи да изчета купища документация от нашите банки, изпратени към мои клиенти. Ще дам възможност за максимална гъвкавост на това приложение за да бъде съвместимо с всички банки, работещи с БОРИКА.

Плащане през БОРИКА за HikaShop с виртуален ПОС терминал, както и другите мои приложения за разплащане към български системи ще бъде написано на php.

Методът ще има възможност за връзка със сървъра на БОРИКА на български и английски. //това са възможностите, които се предлагат от БОРИКА в момента

Поради сложността на част от настройките свързани публичните и частните ключове за кореспонденция със сървъра на БОРИКА, обмислям варианта за допълнителна услуга от моя страна за внедряването на този метод след покупка от клиента.

Това разбира се ще бъде допълнителна услуга към колегите, които се чувстват не достатъчно подготвени за това и ще се заплаща допълнително.

За всички останали ще се опитам да дам максимално подробна информация тук как да бъдат извършени правилно тези действия.

В заключение, ако не мине котка път ;) и се движа по график - плъгина ще бъде готов скоро.

 

300,00 лв each Плащане през БОРИКА за HikaShop Add to cart

ContactContact us for more information

Log In or Sign Up

Forgot your password? / Forgot your username?