Mihail Mihov

Михаил Михов
Администратор в Joomla! Bulgaria

Вторник, 19 Април 2016 18:41

Плащане през БОРИКА за HikaShop с виртуален ПОС терминал

Написана от

Започнах работа по платежния плъгин за HikaShop за плащане с кредитни и дебитни карти с виртуален ПОС терминал през БОРИКА.

Методът ще бъде подходящ за разплащания свързани с продажбата на стоки /* виртуални и реални */ и услуги.

За целта се наложи да изчета купища документация от нашите банки, изпратени към мои клиенти. Ще дам възможност за максимална гъвкавост на това приложение за да бъде съвместимо с всички банки, работещи с БОРИКА.

Плащане през БОРИКА за HikaShop с виртуален ПОС терминал, както и другите мои приложения за разплащане към български системи ще бъде написано на php.

Методът ще има възможност за връзка със сървъра на БОРИКА на български и английски. //това са възможностите, които се предлагат от БОРИКА в момента

Поради сложността на част от настройките свързани публичните и частните ключове за кореспонденция със сървъра на БОРИКА, обмислям варианта за допълнителна услуга от моя страна за внедряването на този метод след покупка от клиента.

Това разбира се ще бъде допълнителна услуга към колегите, които се чувстват не достатъчно подготвени за това и ще се заплаща допълнително.

За всички останали ще се опитам да дам максимално подробна информация тук как да бъдат извършени правилно тези действия.

В заключение, ако не мине котка път ;) и се движа по график - плъгина ще бъде готов скоро.

 

35,00 € Плащане през БОРИКА за HikaShop

Прочетена 649 пъти

Свързани статии (по етикет)

 • Уведумление на клиента при смяна статуса на поръчката в HikaShop Уведумление на клиента при смяна статуса на поръчката в HikaShop

  Всички знаем, колко е важна комуникацията с клиента в онлайн търговията. Смяната на статуса на поръчката е един от тези елементи.

  При промяна на статуса на поръчките в HikaShop уведомлението на клиента по подразбиране е НЕ.

 • Нова възможност за работа с ePayBG за HikaShop Нова възможност за работа с ePayBG за HikaShop

  Последната версия и на 2-та плъгина:

  Плащане пез ePayBG за HikaShop - физически лица и Плащане пез ePayBG за HikaShop - Тъговци,

  вече включва възможност за избор дали прихващането на плащането ще се извършва веднага или ще бъде одобрено от служител чрез ръчна смяна на статуса на поръчката.

 • Нова версия на Плащане през ePayBG за HikaShop - физически лица Нова версия на Плащане през ePayBG за HikaShop - физически лица

  Новата версия на плъгина за физически лица "Плащане пез ePayBG за HikaShop - физически лица" вече може да конвертира правилно валутите, ползвани във вашия HikaShop.

  За съжаление ePayBG приема само лева към физически лица.

 • Плащане през ePayBg за HikaShop Плащане през ePayBg за HikaShop

  В момента е наличен Плащане пез ePayBG за HikaShop - Тъговци

  Платежният метод е разработен от мен за да се приемат плащания от вашият HikaShop през ePayBg.

  Този плъгин изисква да имате регистрация в ePayBg като търговец и е подходящ за търговия с реални стоки, които имат нужда от доставка.